top of page

di 15 nov

|

Melle

Pijnvrij bewegen!

Heb je last van rug-, schouder-, nekpijn? Zit je vaak voor een scherm? Blijf je ongemak ervaren door (sport)blessures? Met Alexandertechniek leer je hoe je vastgeroeste bewegingspatronen kan veranderen en welke houdingen en bewegingen beter zijn voor je lichaam. (met Toia Correa)

Pijnvrij bewegen!
Pijnvrij bewegen!

Tijd en locatie

15 nov 2022, 19:00 – 20:00

Melle, Brusselsesteenweg 263, 9090 Melle, België

Over het evenement

Deze korte reeks van 4 lessen (+ 1 individuele sessie) geeft je inzicht in de techniek en leert je enkele basisprincipes die je kan toepassen in je dagelijks leven. Je leert jezelf beter observeren en word je bewuster van je denken, je motoriek en je ademhaling. Hierdoor krijg je inzicht in gewoontepatronen en herwin je keuzevrijheid over hoe je beweegt en jezelf aanstuurt.

Het uitgangspunt is het herstellen van de natuurlijke balans tussen hoofd en ruggengraat. Alle nieuwe vaardigheden hebben niet enkel een positief effect op je lichaamshouding en je pijnklachten, maar ook op aanverwante zaken zoals een betere nachtrust, een grotere mentale alertheid, minder vermoeidheid,…

Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen.

Er wordt bewust gewerkt in kleine groep (max 8 mensen) zodat er aandacht kan zijn voor individuele noden / problemen.

De reeks omvat 4 groepslessen en 1 individuele sessie die gepland kan worden op een moment naar keuze. Zo kan je ook een meer diepgaande ervaring hebben met deze techniek.

Vind de weg naar minder pijn, meer ontspanning en een vrijere, lichtere vorm van bewegen!

Lesgever:

Toia Correa

Inschrijven?

toia@compagniebougie.be

0493 91 64 82

www.alexandertechniektoia.be

Tarief:

Pakketprijs €99 (4 groepslessen + 1 individueel moment)

Deel dit evenement

bottom of page