top of page
Jolien 1 VB.jpg

JOLIEN VAN DEN ABEELE

fijngevoelig & empathisch

 

vindingrijk & holistisch

 

verbindend

 

kersverse mama van Tuur en partner van Maarten

bezieler van 'Kindercoach Ludique' 

 

ouder-kind coach 

 

pedagogisch coach

Ik werkte een aantal jaren in de sector kinderopvang, in verschillende functies. Door een burn-out ging ik op zoek naar antwoord op een aantal vragen: wie ben ik nu écht? Wat wil ik graag? Waar sta ik voor? Ik ging terug naar de kern en leerde mezelf beter kennen. Ik ontdekte waar mijn hart warm van wordt, en dat blijft kindjes en hun ouders dichter bij zichzelf brengen, en in verbinding brengen met elkaar. Dus dat is exact wat ik wil betekenen met kindercoach Ludique! Ik ondersteun op een speelse, creatieve en zachte manier, die net een laagje dieper gaat, wanneer het even wat moeilijker gaat. En omdat ik zelf hoogsensitief ben, en dus goed weet wat dit wil zeggen (de uitdagingen maar ook de meerwaarde), wil ik ook kinderen hierbij ondersteunen. 

Verder geniet ik van mijn vriend en mijn zoontje, van reisjes en weekendjes weg met onze caravan, van koken en bakken, van verdwalen in het landschap van een goed boek en van ontspannen door yoga, wandelen en meditatie. 

 

Dit ben ik: fijngevoelig, empathisch, vindingrijk en holistisch, verbinding, kersverse mama van Tuur en partner van Maarten.

 

CV
Bachelor in de Pedagogie van het jonge kind (2014-2017)
Opleiding tot ouder-kindcoach (2021-2022)

Bij annulatie van een sessie minder dan 24u voor aanvang van de sessie, zal deze worden aangerekend.

 

jolien@compagniebougie.be

0456 31 77 27

www.kindercoachludique.be

bottom of page