top of page

CARO BUDDE

IMG_7529 VB.jpg

CARO BUDDE

groeimotor & zinzoeker

 

meetrekker & buikdenker

 

momentgenieter & creatieve maker

 

ideeënfontein

enthousiast lid Compagnie Bougie

integratief psychotherapeut

trainer

coach

hoopverlener

 

coördinator Tejo

Mijn veelzijdigheid is geworteld in een brede interesse en een diepgaande nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft. Na een carrière met omzwervingen in het buitenland, ervaring in het onderwijs, de bedrijfswereld en de publieke sector, heb ik heel bewust gekozen voor een pad dat draait om het werken met mensen. Dit werk geeft doe ik met een diep gevoel van betekenis. Naast mijn opleiding tot Integratief Psychotherapeut aan de Educatieve Academie in Berchem coachte ik verschillende doelgroepen, gaf loopbaanbegeleiding, en begeleidde cursisten in een beroepsopleiding. Mijn werk als psychotherapeut combineer ik met een job als coördinator in de sociale sector.

Wat kan je verwachten?

Mijn doel is om je te helpen de vreugde van verbinding te ervaren. Verbinding met wat voor jou belangrijk is èn verbinding met anderen. Dit talent komt voort uit mijn diepgewortelde overtuiging dat therapie mensen in staat stelt om een diepere verbinding met zichzelf te ervaren en zichzelf met meer zachtheid te benaderen. Het streven naar een leven gebaseerd op authenticiteit kan aanzienlijk bijdragen aan je levensvreugde. Gedurende dit proces ben ik een zorgzame en aandachtige begeleider aan je zijde, waarbij veiligheid, menselijkheid en warmte centraal staan.

Ook als je worstelt met vage klachten of moeite hebt om je problemen onder woorden te brengen kan je bij mij terecht. Als ervaren Brainspotting Practitioner voeg ik nog een extra dimensie van heling en groei toe aan mijn begeleiding. 

Wees welkom.

Dit ben ik: groeimotor, zinzoeker, meetrekker, buikdenker, momentgenieter, creatieve maker, ideeënfontein.

 

CV

Therapeute in de Interactionele Vormgeving (2009-2013)
Erkende Brainspotting Therapeut (Fase 1 & Fase 2 en 'Intensive Training')
Brainspotting met Kinderen en Jongeren (Linz, Oostenrijk)

Aansluiting bij VVTIV

Bij annulering van een sessie minder dan 24u voor aanvang van de sessie, zal deze worden aangerekend.

caro@compagniebougie.be

0496 84 81 35

Mijn profiel op vind-een-therapeut.be

Meer informatie over Brainspotting en hoe het jou kan helpen

bottom of page