top of page

vr 23 feb

|

Melle

*** BOUGIE BALANS DAG *** polariteit licht en donker met Ilse Makelberge en Veerle Giltjes

Tijdens deze workshop duik je in de polariteit licht en donker. Via verschillende creatieve en lichaamsgerichte werkvormen exploreer je wat voor jou de betekenis van beide is en kom je tot een (nieuwe) integratie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
*** BOUGIE BALANS DAG *** polariteit licht en donker met Ilse Makelberge en Veerle Giltjes
*** BOUGIE BALANS DAG *** polariteit licht en donker met Ilse Makelberge en Veerle Giltjes

Tijd en locatie

23 feb 2024, 13:00 – 17:00

Melle, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over het evenement

Tijdens deze workshop duik je in de polariteit licht en donker. Via verschillende creatieve en lichaamsgerichte werkvormen exploreer je wat voor jou de betekenis van beide is en kom je tot een (nieuwe) integratie.Het verlangen naar licht toont ons de weg naar ons innerlijk weten: ons verlangen als richtingaanwijzer naar puur potentieel. Geen licht zonder donkerte. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je duikt dus ook in de vruchtbare donkerte, daar waar het zaadje ligt dat wil geboren worden. Wat wil zichtbaar worden? Wat wil in het licht komen?

“Both light and shadow are the dance of love”-Rumi

Je ontdekt nieuwe dingen: kwaliteiten van licht en/of donker die je misschien voorheen als lastig of moeilijk ervaarde. Je leert dat licht en donker onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: ze symboliseren een cyclisch principe; het één kan niet zonder het ander.

Je wordt op een zachte manier meegenomen op een ervaringsreis langs de polariteit licht en donker; een ervaring waarin we jullie verwennen met verhalen, beweging, ademoefeningen en creatief vormgeven.

Ilse Makelberge en Veerle Giltjes zijn beide ervaren groep facilitators en begeleiden jullie tijdens deze ervaringsgerichte workshop.Deze co-creatie is onze eerste: we hebben al een mooie stroming en vreugde ervaren tijdens de voorbereiding en voelen veel zin om deze met jullie te delen.

Ilse kijkt op een eigenzinnige manier naar ondernemen: als een natuurlijk creatieproces -kunstwerk- waar eigen ritme, plezier, diepe voldoening en belichaamd leiderschap onmisbare basiskleuren zijn.  Ze heeft sinds 2015 haar eigen praktijk waar ze als psychotherapeut, coach en trainer mensen en groepen begeleidt naar authentieke vrije expressie van hun potentieel. www.ilsemakelberge.be

Veerle leeft de kracht van vrouwelijke zachtheid, dat is voelbaar in haar aanraking en tastbaar in haar keuzes en lichaamswerk. Geïnspireerd door de natuur en gedreven door de fascinatie voor ons wijze lichaam gidst ze mensen liefdevol naar meer verbinding met zichzelf.   www.veerle.love

Praktisch

Wanneer: vrijdag 23/2/24 van 13.00 - 17.00

Bijdrage: €75Waar: Compagnie Bougie, Brusselse steenweg 265, 9090 Melle

Deel dit evenement

bottom of page