top of page

vr 15 dec

|

Melle

Compagnie Bougie nodigt uit: OSAMA ABDULRASOL & LODE VERCAMPT

Met trots stellen we deze 2 meestermuzikanten aan jullie voor! Als duo brengen ze een muzikaal schilderij, intiem en gepassioneerd, rijk aan kleur en emoties. Laat u betoveren door een geweldige ervaring voor geest en ziel. Lode Vercampt - cello & Osama Abdulrasol - qanun & composities.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Compagnie Bougie nodigt uit: OSAMA ABDULRASOL & LODE VERCAMPT
Compagnie Bougie nodigt uit: OSAMA ABDULRASOL & LODE VERCAMPT

Tijd en locatie

15 dec 2023, 20:00 – 21:30

Melle, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over het evenement

Met trots stellen we deze 2 meestermuzikanten aan jullie voor! Als duo brengen ze een muzikaal schilderij, intiem en gepassioneerd, rijk aan kleur en emoties. Laat u betoveren door een geweldige ervaring voor geest en ziel. 

Osama Abdulrasol - qanun & composities

Osama Abdulrasol is componist, producer, qanunspeler en beeldend kunstenaar. Hij werd geboren in Babylon (Irak) en studeerde westerse muziek in Groot-Brittannië en oosterse muziek in Irak. Hij is Belgische Cultuurprijswinnaar 2013 - Gent en een virtuoos op zijn instrument. Hij deelde het podium met onder andere Les C de la B, Sidi Larbi Cherkaoui, Goran Bregovic, Roby Lakatos, Claron Mc Fadden, BJ Scott, en vele anderen.

Lode Vercampt - cello

Lode Vercampt werd op 9-jarige leeftijd al laureaat van de wedstrijd Jeunes Talents. Hij studeerde cello aan het Gentse Conservatorium en balanceert sindsdien tussen klassieke muziek en vrije improvisatie met verschillende formaties in binnen- en buitenland. Vercampt werkte reeds als veelgevraagd freelancer voor Il Novecento, de Vlaamse Opera, I Fiamminghi en Prima la Musica en deelde het podium met Gorki, Jo Lemaire, Johan Verminnen, Dirk Blanchard, Kris Defoort en Wim Mertens.

meer info 

kijk / luister hier

welkom vanaf 19h30 

concert start om 20h.

20 € - plaatsen zijn beperkt dus reserveer op voorhand om je plaatsje te verzekeren

Deel dit evenement

bottom of page