top of page

ma 15 apr

|

Melle

Infosessie PARELBEWUSTZIJN eerste module of jaarprogramma - met Robin van Compagnie Bougie

Op zoek naar meer energie, vitaliteit en creativiteit? Interesse in interne alchemie? Zoek je een vast anker in de storm van alledag? Wil je een Wijs man of vrouw worden? Ontdek TAO training - en haar eeuwenoude kennis tijdens deze gratis infosessie. Welkom.

Infosessie PARELBEWUSTZIJN eerste module of jaarprogramma  - met Robin van Compagnie Bougie
Infosessie PARELBEWUSTZIJN eerste module of jaarprogramma  - met Robin van Compagnie Bougie

Tijd en locatie

15 apr 2024, 20:00 – 22:00

Melle, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over het evenement

Graag stel ik dit mooie transformatietraject voor zelf- en wereldverbeteraars die het anders - wijzer! - willen doen aan jullie voor:

een cadeau voor jezelf, voor de ander en voor het grotere geheel. Zelf heb ik dit met veel plezier jaren gevolgd en veel antwoorden in mogen ontdekken.

In de loop van 4 keer 3 maanden implementeer je deze taoïstische basistraining in je leven. Plus: je activeert Parelbewustzijn - de cruciale eerste stap in de shift van ’specialist’ naar ‘wijze man of vrouw’. Onderweg verlagen we je stress-niveau en verbeteren we je gezondheid, je vitaliteit en je welbevinden. Na afloop heb je alle kennis en vaardigheden die een succesvol proces van zelfontplooiing niet alleen mogelijk, maar bijna onvermijdelijk maken (of je nu ’taoïstisch’ verder traint of niet). Hiermee lig je 100% op koers voor het laten ontstaan van de mens die je in potentie bent, en voor méér (constructieve) invloed op je dierbaren en de wereld om je heen.

Tijdens deze infosessie krijg je een kennismaking met de 4 modules van het jaarprogramma van Taotraining.nl (programma opgesteld door Reinoud Eleveld). Je kan intekenen voor het volledige jaartraject of starten met enkel de eerste module.

1. Het innerlijke landschap - een grondige en concrete introductie in de processen van zelfgenezing en bewustzijnsgroei, theorie én praktijk

2. Seksuele Kung-Fu - deze training maakt je een seksueel veiliger en - ontwikkeld mens en leidt uiteindelijk tot wijsheid (100% betamelijk, trainen doe je thuis)

3. True Heart - hiermee wéét je dingen, direct en intuïtief, je bent niet manipuleerbaar, je bent niet omkoopbaar - ook niet door je eigen gedachten

én emoties

4. Parelbewustzijn - een eeuwenoude taoïstische formule waarmee je een Parel ontwikkelt: een stukje onafhankelijk bewustzijn, het Oog in de Storm, in het midden van het midden van je lichaam...

Bovenstaande modules kan je volledig op eigen houtje online volgen, via een kortingscode kan je voordelig aan de slag. Maar misschien zoek je een groepje peers waarmee je graag het traject aangaat. Dit bied ik aan. We zullen op regelmatige tijdstippen samen komen om de meditaties, chi-kungs en andere oefeningen uit te voeren, uit te wisselen hoe de training loopt en vragen te beantwoorden.

Als ontwerper - architect sta ik met beide voeten in de complexe bouwrpraktijk, deadlines moeten gehaald worden, budgetten gerespecteerd, en binnen deze harde en dwingende realiteit weet ik toch de artistieke kwaliteit van onze architectuur op een hoog niveau te houden.

Hoe doe ik dat? ... Welja. Met de jaren krijg ik steeds meer energie, een verhoogde creativiteit en een steeds groter vermogen om complexiteit te beheersen. Hierin spelen tal van factoren een rol zoals voeding, sport, muziek, therapie, dans, vriendschappen, de liefde, ... en daarbovenop dus deze taoïstische training die een mooi ontwikkelingskader aanrijkt met enkele zeer ongekende, maar bijzonder verrijkende tools. Naast de impact op mijn professionele loopbaan brengt het ook een stevige emotionele balans en een sterke & betrouwbare intuïtie. Het heeft mij bij een levensloop gebracht die er toe doet, die in mijn beleving, wezenlijk is. En last but not least, uit dit alles ontstond ook Compagnie Bougie, wat ik samen met mijn partner Eva met heel veel plezier en stuwing verder uitbouw.

Heb je interesse, komt gerust eens luisteren of dit ook iets voor jou zou kunnen zijn. Ik neem je met veel enthousiasme mee op deze fascinerende tocht!

Praktisch:

Start om 20h - afronden 22h

Inkom is gratis, inschrijven is wel noodzakelijk.

Deel dit evenement

bottom of page