top of page

di 16 mei

|

Melle

Lichaamswerk voor professionals met Caroline De Paepe & Hanne Van Bosstraeten

Een halve dag voor jezelf, op ervaringsgerichte manier kennis maken met lichaamswerk, manieren ontdekken om uw patiënten te ondersteunen. Veel patiënten hebben 'last van’ hun lijf, het bezorgt hen extra zorgen. Niet te verwonderen, in een wereld die steeds sneller draait en steeds digitaler wordt..

Lichaamswerk voor professionals met Caroline De Paepe & Hanne Van Bosstraeten
Lichaamswerk voor professionals met Caroline De Paepe & Hanne Van Bosstraeten

Tijd en locatie

16 mei 2023, 13:30 – 16:30

Melle, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over het evenement

Een halve dag voor jezelf, op ervaringsgerichte manier kennis maken met lichaamswerk, manieren ontdekken om uw patiënten te ondersteunen.

Kennismakingsworkshop Lichaamswerk

Veel patiënten hebben 'last van’ hun lijf,  het bezorgt hen extra zorgen. Niet te verwonderen, in een wereld die steeds sneller draait en steeds digitaler wordt. Onze maatschappij en onze levensstijl maken dat we ons hoofd overbelasten en ons lichaam vergeten. We raken de verbinding met ons lichaam kwijt, met als gevolg allerlei gezondheidsklachten.  Hoopt u om op termijn voor een deel van uw patiënten uw zorg te kunnen afbouwen? Zoekt u naar manieren om patiënten te ondersteunen in het proces van groei in lichaamsbewustzijn?

Hoe:

Wij, Caroline De Paepe (creatief, dans- en bewegingstherapeute)  en Hanne Van Bosstraeten (danscoach) hebben een manier ontwikkeld om deze mind-body verbinding te herstellen. In onze sessies ligt de focus enerzijds op het laten ontstaan van de bewegingen die fijn voelen voor de patiënten, omdat dat vaak die bewegingen zijn die het lichaam eerst en vooral nodig heeft. Nadien geven we impulsen om het bewegingsrepertoire uit te breiden, om bewegingen en weerstanden in de beweging te linken aan thema’s uit hun dagdagelijkse leven. Op die manier linken we mind & body, beweging & leven.

Doelgroep:

kinesisten, osteopaten, artsen, psychologen, psychotherapeuten en coaches.

Inschrijven:

Inschrijven kunt u via het formulier https://forms.gle/fDq2CMPNGH67jxmZ9 voor een datum en locatie die u het beste past.U kunt zich inschrijven tot max.14 dagen voor de workshop van start gaat.De bijdrage voor deze workshop van een halve dag is 30 euro.Kan u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel interesse in ons aanbod of bijkomende vragen? Ook dit kan u ons laten weten via het formulier.

Meerwaarde: 

Vanuit een andere invalshoek technieken ontdekken om uw patiënten te ondersteunen, verbinden met je collega's en mogelijkheden om gemakkelijk door te verwijzen of samenwerken.

Deel dit evenement

bottom of page