top of page

zo 09 okt

|

Melle

Wild & creative dagworkshop - Art journal

Workshop waarin je creativiteit, genieten, radicale zelfliefde en je vrouwelijke wijsheid (verder) wakker maakt en centraal stelt. Je verbindt je elke workshop met de natuurlijke cycli en je laat je telkens inspireren door een kunstenaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wild & creative dagworkshop - Art journal
Wild & creative dagworkshop - Art journal

Tijd en locatie

09 okt 2022, 10:00 – 16:30

Melle, Brusselsesteenweg, 9090 Melle, België

Over het evenement

Laat je meenemen door onze partner Ilse Makelberge op deze creatieve innerlijke reis...

Je start een art journal/creatief dagboek op tijdens deze eerste Wild & Creative workshop. Elke volgende workshop krijg je nieuwe inspiratie om in je journal mee te experimenteren. Zo heb je na de verschillende workshops veel inspiratie om naar terug te gaan én is je art journal een kunstwerk op zich geworden.

Een dag waar je texturen, achtergronden, mark making, mixed media,… gaat uitproberen: je verruimt en verdiept mogelijkheden. Je krijgt een waaier aan inspirerende opdrachten en mogelijkheden en neemt er uit wat jou aantrekt. Of net niet aantrekt.

Daarnaast staan we even stil bij de betekenis van ‘Indian summer’.  Deze typische nazomer staat symbool voor de overgang/transitie van een warme naar koude periode. Het gaat over nagenieten van de oogst van de zomer én je klaarmaken voor de winterperiode. Hier komt een eerste laag van loslaten aan bod: we nodigen speelsheid en nieuwsgierigheid uit om ons hierbij te helpen en geven het vorm in een schilderij. Hoe je dat precies gaat doen krijg je de dag zelf te horen.

Bekijk meer info en schrijf je in op Ilse's website via deze link.

Een impressie van de workshops kan je hier bekijken.

Deel dit evenement

bottom of page