top of page

zo 26 mrt

|

Melle

Wild & creative dagworkshop - de lente! met Ilse Makelberge

Workshop waarin je creativiteit, genieten, radicale zelfliefde en je vrouwelijke wijsheid (verder) wakker maakt en centraal stelt. Je verbindt je elke workshop met de natuurlijke cycli en je laat je telkens inspireren door een kunstenaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wild & creative dagworkshop - de lente! met Ilse Makelberge
Wild & creative dagworkshop - de lente! met Ilse Makelberge

Tijd en locatie

26 mrt 2023, 10:00 – 16:30

Melle, Brusselsesteenweg, 9090 Melle, België

Over het evenement

Laat je meenemen door onze partner Ilse Makelberge op deze creatieve innerlijke reis...

Deze workshop ga je in interactie met Joan Miro en Friedensreich Hundertwasser hun werk. Wat beide kunstenaars gemeen hebben zijn hun uitbundig gebruik van kleur, organische vormen, vloeiende lijnen en abstractie. Ondanks de gelijkenissen hebben ze elk geheel hun eigen stijl. Fantasie en spel zijn belangrijke elementen in het werk van Miro. De relatie tussen de mens en de natuur staat dan weer op de voorgrond bij Hundertwasser. Via verschillende vrije oefeningen en inspiratie ga je de kenmerken, stijl, energie en media van beide kunstenaars verkennen.

Voor je in hun wereld duikt ga je zelf eerst basisvormen en lijnen verkennen vanuit jezelf. Dit doe je via enkele oefeningen uit de tekenbewegingmethode (TBM). Het nieuwe (lente)potentieel wordt nu ook voor de buitenwereld meer en meer zichtbaar.

Bekijk meer info en schrijf je in op Ilse's website via deze link.

Een impressie van de workshops kan je hier bekijken.

Deel dit evenement

bottom of page