top of page

zo 18 dec

|

Melle

Wild & creative dagworkshop - de winter!

Workshop waarin je creativiteit, genieten, radicale zelfliefde en je vrouwelijke wijsheid (verder) wakker maakt en centraal stelt. Je verbindt je elke workshop met de natuurlijke cycli en je laat je telkens inspireren door een kunstenaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wild & creative dagworkshop - de winter!
Wild & creative dagworkshop - de winter!

Tijd en locatie

18 dec 2022, 10:00 – 16:30

Melle, Brusselsesteenweg, 9090 Melle, België

Over het evenement

Laat je meenemen door onze partner Ilse Makelberge op deze creatieve innerlijke reis...

Tijdens de winter keert alles naar binnen, zoek je de stilte in jezelf op én onderzoek je wat stilte en soberheid in je schilderwerk kan betekenen. De winter nodigt uit om een gepaste 'stille' expressie in je werk te brengen: hoe kan je dit stille element in je werk brengen? Hoe breng je ‘stilte’ in je kleurenpalet?

Je duikt in de ervaring van Touch Drawing (een creatieve tekenmethode met gebruik van olieverf ontwikkeld door Deborah Koff) en laat je verrassen door innerlijke beelden en symbolen die je met deze eenvoudige en diepgaande techniek creëert. Daarnaast duik je ook de wereld van archetypische vormen en symbolen in via tekenbewegingsoefeningen (TBM): een vorm van zelfonderzoek die helpt om de innerlijke beleving via tekenbewegingen zichtbaar te maken.

Bekijk meer info en schrijf je in op Ilse's website via deze link.

Een impressie van de workshops kan je hier bekijken.

Deel dit evenement

bottom of page