top of page

di 30 jan

|

Melle

Workshop reeks TRE® “Tension Releasing Exercises” met Sofie Vanhaecke

TRE helpt het zenuwstelsel en lichaam om opgebouwde spanning terug los te laten. Het neurogene herstel (release)-mechanisme is een natuurlijk proces, dat iedereen kan toepassen. De oefeningen zijn eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Wees welkom!

Workshop reeks TRE® “Tension Releasing Exercises” met Sofie Vanhaecke
Workshop reeks TRE® “Tension Releasing Exercises” met Sofie Vanhaecke

Tijd en locatie

30 jan 2024, 19:00 – 20:20

Melle, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over het evenement

TRE® is een stressreducerende lichaamsgerichte methode, ontwikkeld door David Berceli. TRE helpt het zenuwstelsel en lichaam om opgebouwde spanning terug los te laten.

Als je TRE® op een voor jou passende manier, regelmatig uitvoert, komt er een deugddoend en diepgaand herstelproces op gang. Het neurogene herstel (release)-mechanisme is een natuurlijk proces, dat iedereen kan toepassen. De oefeningen zijn eenvoudig, toegankelijk voor iedereen, ongeacht de fysieke conditie of leeftijd. Ze zijn bedoeld om je stapsgewijs te laten (her)-ontdekken hoe je je lichaam tot ‘herstel’ kunt brengen.Zowel de dagelijkse stress als de diepere spanningen kunnen losgelaten worden, eens je vertouwd bent met dit natuurlijk mechanisme waarmee we geboren zijn. Doseren en leren beheren is belangrijk.

Dit kan je tijdens de sessies ontdekken hoe dat voor jou werkt.

VOOR WIE

Voor iedereen die op zoek is naar een zelfhulptool om dagelijks stress of dieper liggende spanningen los te laten.  Personen met een eerder complexe trauma problematiek/dissociatieve symptomen of een psychotische kwetsbaarheid worden aangeraden een individueel traject te doorlopen.

We werken met een groepje van max 6 mensen.

DATA

16 januari - 1,5 h

23 januari - 1,25 h

30 januari - 1,25 h

MEE BRENGEN

 indien mogelijk: eigen yogamatje, dekentje, kussen.

PRIJS & INSCHRIJVEN

Totaal prijs: 80 euro voor het traject van 3 sessies

inschrijven via info@uzima.be

Deel dit evenement

bottom of page