top of page

do 27 okt

|

Melle

Yoga Flow - zacht & dynamisch

Het leven is doorweven van een continue afwisseling van yin en yang, van rust en dynamiek, van vertragen en sneller gaan. Deze zachte dynamische yoga flow speelt hierop in en kan je inspireren om een evenwicht te vinden in je lichaam en je geest. (met Miek Tanghe)

Yoga Flow - zacht & dynamisch
Yoga Flow - zacht & dynamisch

Tijd en locatie

27 okt 2022, 19:00 – 20:00

Melle, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over het evenement

Met de beoefening van yoga vinden we balans, niet alleen in ons lichaam, maar ook tussen ons lichaam, onze emoties en onze geest. We maken ons lichaam sterker en flexibeler, krijgen meer energie en verhogen ons bewustzijn.

Het leven is doorweven van een continue afwisseling van yin en yang, van rust en dynamiek, van vertragen en sneller gaan. Deze zachte dynamische yoga flow speelt hierop in en kan je inspireren om een evenwicht te vinden in je lichaam en je geest.

Je zal kunnen genieten van in elkaar overgaande yogahoudingen (asana’s). Dit zullen zowel zittende, staande en ook liggende houdingen zijn die afwisselend dynamischer en rustiger zijn. We starten de les met een ademhalingsoefening of meditatie waarna we de yoga flow langzaam opbouwen om af te sluiten met een eindrelaxatie.

De nadruk ligt op bewegen, het voelen van jouw lichaam en getuige zijn van wat er gebeurt in jouw lichaam en geest. We maken de connectie tussen lichaam en geest. Er is geen ‘juist’ of ‘fout’, het gaat om wat jij ervaart en wat ‘goed’ voelt voor jou. Wil je energie voelen stromen door je lichaam en een innerlijke vriendelijkheid voor jezelf ontwikkelen dan is deze zachte dynamische yoga flow iets voor jou.

Deze yoga les is toegankelijk voor iedereen.

Lesgever:

yogadocent en integratief psychotherapeut Miek Tanghe

Inschrijven?

miek@compagniebougie.be

0478 54 23 70

Tarieven:

·  Losse les: 13 €

·  5-beurtenkaart: 60 € (3 maanden geldig)

Lancerings promodagen op 27 oktober en 3 november!

·  Proefles: 10 €

·  5-beurtenkaart: 50 € (3 maanden geldig)

Deel dit evenement

bottom of page