top of page
Eva 1 VB.jpg

EVA ZABARYLO

bezieler & coördinator Compagnie Bougie 
 
psycholoog / integratief psychotherapeut 
 

Nia-docent en trainer
 

Ik werkte 6 jaar als HR-adviseur voor het bedrijfsleven en later als outplacement- en loopbaancoach. Sinds 2008 heb ik een eigen psychotherapiepraktijk waar zowel individuen worden begeleid als groepen worden getraind. Ik gaf ook les binnen de vierjarige Therapeutenopleiding Interactionele Vormgeving (Educatieve Academie). De body & mind-bewegingsvorm Nia is voor mij een grote inspiratiebron. Als gecertificeerd Nia-lesgever geef ik diverse lessen en workshops. Lichaamswerk is mede hierdoor één van mijn stokpaardjes. Ook Brainspotting (vnl. bij trauma) en Holistic Pulsing (ter relaxatie én bij trauma) zijn vormen van therapeutisch werk die ik vaak inzet. Het gaat om zachte therapievormen die een laag dieper gaan dan pure gesprekstherapie.

 

Al meer dan 10 jaar is deze plek in Melle mijn uitvalsbasis. In Robin vond ik niet enkel mijn liefdespartner, maar ook de ideale man om Compagnie Bougie verder vorm te geven. Samen zijn wij de bezielers van dit project en creë(e)r(d)en wij een huis voor rust, zelfontdekking en levenslust. Ik ben voor jou graag de kom waarin je even mag liggen, maar daag je ook uit om jezelf in beweging te brengen en te houden.

Daarnaast geniet ik met volle teugen van mijn prachtige dochter Emmely. Kortom veel goud in mijn leven, dat ik graag deel met anderen.

 

Dit ben ik: vuur, enthousiasme, beweging, open mind, hartelijk en kleurrijk, liefhebbende mama van Emmely en partner van Robin.

 

CV

Master in de psychologie (1998-2003)

Therapeute in de Interactionele Vormgeving (2011-2014)

Opleidingen EMDR 1 & 2 (2015), Brainspotting (Fase 1 (2016), 2 (2017), Masterclass Intensive (2021)), Taotraining (2020-…)

Nia Certified Black Belt teacher (2016)

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 802108022

Aansluiting bij BFP, VVKP, VVTIV

 

Tarief: 70€/h

 

Bij annulatie van een sessie minder dan 24u voor aanvang van de sessie, zal deze worden aangerekend.

eva@compagniebougie.be

0475 28 64 28

bottom of page