top of page
IMG_0260 BV.jpg

VEERLE GILTJES

speels 

 

zachte kracht

 

inspirerend 

 

vol verwondering & vertrouwen 

lichaamswerker

 

ademcoach / Breathwork practicioner

soulmassages

massagecirkels

Verlang je naar een diepere connectie met je lichaam, ben je bereid om te luisteren naar de wijsheid van je lichaam, ben je op zoek naar tools om oude patronen te ontwarren en te transformeren of om tot ontspanning en rust te komen. Dan kan ik je misschien inspireren of ondersteunen met massage of ademwerk.

Ik ben ontzettend geboeid door ons wijze lijf. Telkens opnieuw sta ik versteld van de mogelijkheden  die zich ontvouwen bij een groeiend lichaamsbewustzijn en ben ik onder de indruk van de inzichten die opborrelen wanneer je echt leert luisteren naar je lichaam. Er is zoveel te ontdekken zoveel te herinneren. Het pad van lichaamswerk is een pad dat blijft inspireren, dat uitnodigt om steeds bij te leren en mee te bewegen.

Bij Compagnie Bougie geef ik zowel individuele sessies als groepssessies. Soms is het fijn om individueel begeleid te worden, alle focus te kunnen leggen op je eigen noden en proces in een ademsessie. Of kan een soulmassage (gebaseerd op Hawaiiaanse Lomi Lomi healingmassage) je helpen verstillen of net een krachtige energieboost geven.
Daarnaast organiseer ik inspirerende ademcirkels en ademdagen om even diep je proces in te duiken. Tijdens de massagecirkels staan aanraken en aangeraakt worden in zachtheid en focus centraal.

Ik leef de kracht van vrouwelijke zachtheid, hou van het creëren van een veilige, sacrale en uitnodigende bedding in mijn eigen werk en ter ondersteuning van het werk van anderen. De goesting van mijn ziel om te genieten en te helen in zachtheid, met liefdevolle kracht, in speelsheid en vol van magie, in schoonheid én eenvoud beïnvloedt al wat ik naar buiten breng.

Voorheen: Vol van maatschappelijke verontwaardiging startte mijn loopbaan bij Samenlevingsopbouw Antwerpen, ik ging samen met achtergestelde doelgroepen aan de slag om hun levensomstandigheden te verbeteren, hun basisrechten op te eisen. Na jaren strijden en projecten ontwikkelen koos ik  ervoor om mijn ervaring en kennis te delen en werd ik praktijkdocent in een hogeschool om toekomstige maatschappelijk assistenten op te leiden. Maatschappelijke activering, supervisie en het aanleren van vaardigheden (communicatie en werken met groepen) waren mijn favoriete vakken. Tot ik voelde dat ik nog veel dichter bij mensen wilde komen, ze nog meer kon ondersteunen en inspireren door de verbinding met hun eigen lichaam te herstellen en te versterken zodat ze een steviger fundament voelen om naar buiten te treden en met hun omgeving en anderen te connecteren.

Dit ben ik: speels, zachte kracht, inspirerend, vol verwondering en vertrouwen 

www.veerle.love
Facebook: Veerle Giltjes

CV
Prachtige inspirerende leraren en krachtige gemengde – en vrouwen tribes ondersteunen mijn constante groei als bezield lichaamswerker. Extra gevoed door ervaringen in sjamanisme,  ceremonieel en ritueel werk richtte ik mijn eigen wOnderneming op, "Veerle".

Opleidingen:
Bachelor Sociaal Werk (AP Hogeschool Antwerpen)
Reflectieve leermethodes en coaching (AP Hogeschool)
Ademcoach (Adem en Stem), Breathwork practicioner (Sundoor Academy, Peggy Dylan)
Cranio-sacraaltherapie (Oost West Centrum)
Lomi Lomi  (Vida Vital)

Bij annulatie van een sessie minder dan 24u voor aanvang van de sessie, zal deze worden aangerekend.

veerle.g@compagniebougie.be 

bottom of page