top of page

do 13 jun

|

Melle

TAO eerste module jaartraject Parelbewustzijn - met Robin Cuvelier

Op zoek naar meer energie, vitaliteit en creativiteit? Op zoek naar emotionele balans? Loop je vast op de grote vragen? Wil je een Wijs man of vrouw worden? Ontdek TAO training - en haar eeuwenoude maar brandend actuele kennis tijdens deze groepssessies!

TAO eerste module jaartraject Parelbewustzijn - met Robin Cuvelier
TAO eerste module jaartraject Parelbewustzijn - met Robin Cuvelier

Tijd en locatie

6 andere datums

13 jun 2024, 19:30 – 22:00

Melle, Brusselsesteenweg 265, 9090 Melle, België

Over het evenement

Graag stel ik dit mooie transformatietraject aan jullie voor: ideel voor zelf- en wereldverbeteraars die het anders - wijzer! - willen doen.

een ingrijpend cadeau voor jezelf, voor de ander en voor het grotere geheel. Zelf heb ik dit met groot enthousiasme jaren gevolgd en veel antwoorden in mogen ontdekken, die ik nergens anders vond. Het is een trage en zacht confronterende weg, maar super effectief. 

In de loop van 4 keer 3 maanden implementeer je de taoïstische basistraining in je leven. Plus: je activeert Parelbewustzijn - de cruciale eerste stap in de shift van ’specialist’ naar ‘wijze man of vrouw’. Onderweg verlagen we je stress-niveau en verbeteren we je gezondheid, je vitaliteit en je welbevinden.

Na afloop heb je alle kennis en vaardigheden die een succesvol proces van zelfontplooiing niet alleen mogelijk, maar bijna onvermijdelijk maken (of je nu ’taoïstisch’ verder traint of niet). Hiermee lig je 100% op koers voor het laten ontstaan van de mens die je in potentie bent, en voor méér (constructieve) invloed op je dierbaren en de wereld om je heen.

Tijdens deze training doorloop je de 4 modules van het jaarprogramma van Taotraining.nl (programma opgesteld door Reinoud Eleveld). Je kan intekenen voor het volledige jaartraject of starten met enkel de eerste module.

1. Het innerlijke landschap - een grondige en concrete introductie in de processen van zelfgenezing en bewustzijnsgroei, theorie én praktijk

2. Seksuele Kung-Fu - deze training maakt je een seksueel veiliger en - ontwikkeld mens en leidt uiteindelijk tot wijsheid (100% betamelijk, trainen doe je thuis)

3. True Heart - hiermee wéét je dingen, direct en intuïtief, je bent niet manipuleerbaar, je bent niet omkoopbaar - ook niet door je eigen gedachten én emoties

4. Parelbewustzijn - een eeuwenoude taoïstische formule waarmee je een Parel ontwikkelt: een stukje onafhankelijk bewustzijn, het Oog in de Storm, in het midden van het midden van je lichaam...

Bovenstaande modules kan je volledig op eigen houtje online volgen, via een kortingscode kan je voordelig aan de slag. 

Maar misschien zoek je daarbij ook een groepje collega's waarmee je graag het traject aangaat. Dit geeft de mogelijkheid om alles wat deze training in vraag - en in gang zet te delen met anderen, ik loop dan als gids met jullie mee. Het laat ook de training makkelijker tot leven komen en is een stimulans om verder te gaan, dieper de materie in. De positieve effecten op jouw dagelijks leven zullen hierdoor ook meteen groter worden. We komen tweewijkelijks samen om de meditaties, chi-kungs en andere oefeningen uit te voeren, uit te wisselen hoe de training loopt en vragen te beantwoorden. Stress is niet aan de orde, ieder traint op zijn/haar eigen tempo in een fijne en gezellige sfeer. Hoewel de impact zeer wezenlijk en dus bloedserieus te nemen valt, is de lichtheid en de relativering, zelfs de humor erbij even groot. Geboeid? Neem gerust contact met ons op.

Lees meer op mijn profiel over mijn eigen ervaringen en hoe ik na tal van omzwermingen bij deze unieke kennis terecht kwam.

PRAKTISCH

Heb je interesse, dan hou ik jou graag op de hoogte van de komende infomomenten. Deze zijn gratis en geven een concreter beeld van wat deze training behelst.

Volgend traject zal opstarten in september 2024, 

de open infomomenten zullen in augustus ingericht worden.

Warme groet - Robin.

robin@compagniebougie.be

Indien je graag eens belt, dat kan ook: 0479 41 93 99

Deel dit evenement

bottom of page